Alles rond elektriciteit, van stopcontact en schakelaar, tot keuring en totaalrenovatie!

M-Construct is een echte allround elektricien. Wij doen immers alles van elektriciteit en dat mag u heel letterlijk nemen: stopcontacten en schakelaars voorzien, verlichting installeren, alles in orde maken voor een elektrische keuring, plaatsing of vernieuwing van uw schakelkast (ook bekend als verdeelbord, zekeringkast, plonkast of plombkast, stoppenkast), een totaalrenovatie van uw elektriciteit, … Kortom wij waken over de kwaliteit van uw hele elektrische installatie in woning, winkel en horeca!

3D visualisatie en presentatie film

Wilt u weten hoeveel uw elektriciteitswerken zullen kosten? 
Vraag ons meteen een offerte, steeds met een correcte prijs.

Een dringende herstelling?

Plots geen licht meer? Laat uw elektriciteit u in de steek? Wij doen ook herstellingen aan uw elektriciteit waarvoor een dringende interventie vereist is. Voor een depannage kunt u ons 24/7 contacteren. Bel dus meteen naar M-Construct!

Totaalrenovatie, inclusief elektriciteit

Wist u dat we ook samenwerken met architectenbureau VPS uit Nieuwpoort, vooral voor renovatieprojecten? Ook VPS gaat zoals wij steeds opnieuw voor kwaliteit. Zo kunnen we samen een volledige woning of zaak onder handen nemen, met spectaculair resultaat.

M-Construct, uw elektricien in de buurt

Wij zorgen voor kwaliteit in uw elektriciteit over de hele kust van De Panne tot Knokke, van Knokke tot Brugge, van Brugge tot Ieper en van Ieper tot De Panne!

Geen elektriciteit, verouderde elektriciteit of uitbreiding van elektriciteit? M-Construct maakt tijd!